Saat bersama adalah yang paling TERINDAH....

Saat paling bahagia adalah ketika kita melihat orang yang kita sayangi itu tersenyum dan lebih membahagiakan apabila kita
adalah insan di sebalik senyumannya.

*****Saling menyintailah Hanya kerana Allah
*****Saling menyayangilah Hanya kerana Allah
*****Saling membahagiakanlah Hanya kerana Allah

*******KERANA Hanya Allah-lah yang dapat menumbuhkan
rasa cinta, kasih sayang dan kebahagiaan tersebut.

Wednesday, June 21, 2017

Udah macam gua.

Macam tajuk tu. Blog ni dah macam gua. Bersawang sana sini. Jenuh le bersilat nak kemaskan balik. Entah bila le aku ada kelapangan nak merapu meraban. Gambar terbaru berlambak-lambak nak diedit. Boleh masukkan dalam blog ni. Tunggu aku ada kelapangan yang benar2 lapang. Baru selesai sesi pertengahan tahun. Sesi akhir tahun belum mula lagi. Harap kurang le sikit dari awal tahun.

uuiii tengok tu punya sawang. Entah berapa lama tak jengah masuk. Bukan takmo masuk tapi tak dan pun nak masuk. Keroje memang x habis2. Ada je benda nak kena buat. Balik umah jangan harap le boleh selamba badak nak melepak depan laptop. Berkejaran dengan masa nak sediakan hidangan buka posa. Nak melayan si bam bam Ammar pula. Mesti tertanya-tanyakan  siapa Si Ammar ni. Tu le hero aku yang ke5. Nanti le aku akan story mory pasai dia. Pe pun dah lega sikit. Sawang udah kurang sket. Dah dikoyak2 ditarik2. Hahaha guna je kuasa imaginasi anda. Bayangkan blog aku ni dah cantik macam taman. 

No comments:

Post a Comment